DOE MEE

Word onze partner

De markt voor lichaamscontouren zal naar verwachting alleen nog maar door groeien. Speel in op die markt. Word een CryoStar-partner en zie hoe uw bedrijf groeit.

Wat Bieden Wij.

RESULTAAT

Effectief

Innovatieve technologie met een verscheidenheid aan behandelprogramma’s voor een krachtig resultaat en een gezonde huid. Vermindering van vet,  huidverbetering en resultaat is wat telt!

Service

Verbinding

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zetten professionals op de eerste plaats. Dankzij de doelgerichte ondersteuning kun jij datgene doen wat het het liefste doet: het beoefenen van je vak!

SOCIAL MEDIA

Marketing

Blijf doen waar je goed in bent, waar je passie ligt. Onze partners krijgen toegang tot een database met socialmedia-inhoud, teksten & afbeeldingen voor het maken van een website, voor- en nafoto’s, educatie en promovideo’s.

DOE MEE

Community

BRTO Distribution brengt de nieuwste schoonheidsontwikkelingen van vandaag op de Nederlandse markt. Ons doel is om een community van succesvolle ondernemers te bouwen die hun klanten in staat stellen om zelfverzekerd & goed in hun vel te zijn.

TRAINING

Opleiding

We bieden onze professionals gratis een persoonlijke theoriecursus & techniektraining aan. We hebben 3 trainingscentra’s in Nederland & België. Elke behandelaar moet onze training behalen om gecertificeerd te worden. 

Veiligheid

Bewezen Methode

De CryoStar is ontwikkeld door Pagani, een familiebedrijf opgericht in 1947. Pagani ontwikkeld medische hulpmiddelen voor de esthetische markt van klasse II en heeft de daarbij behorende CE-markering om aan te tonen dat ze voldoen aan de kwaliteits en veiligheids normen.

Al meer dan 11.000 Professionals gingen je voor. Ontdek de toekomst van non-invasieve vetvermindering met de Nr. 1 meest verkochte cryo-machine wereldwijd!

Zoek een professional

Vind een CryoStar bij jou in de buurt

"Ik ben ongelofelijk onder de indruk van de resultaten die mijn klanten zien en het is geweldig om de lichamen van mijn klanten te zien transformeren!"

Winke Wagner, SKIN Amsterdam

Vrijblijvend informatie aanvragen

Zorg voor vernieuwing en laat uw bedrijf groeien met Cryostar.