DE ACHTERGROND VAN

Cryostar

Ervaar de kracht
20-40 Minuten Sessies

voor Figuurverbetering
en Huidverbetering

Effectief
Koel de huid om centimeters omvang te verminderen en de structuur van uw huid te verbeteren.
Pijnvrij
In tegenstelling tot andere afslankmethodes heeft Cryostar alle afslankvoordelen zonder de vreselijke bijwerkingen. Uit onderzoek vond 88% van de ondervraagden de behandeling comfortabel en zelfs ontspannend.
Laagdrempelig & Toegankelijk
Doelgericht.

De Cryostar-behandelingen duren slechts 20 – 40 minuten, wat de drempel laag maakt! Er is absoluut geen downtime of hersteltijd. Het is zelfs mogelijk om een behandeling te ondergaan tijdens je lunchpauze.

Klinische Onderzoeksresultaten
4.70”

Gemiddelde cm
omtrekvermindering

100%
Vertoonde verbetering in huidkwaliteit
19%
Vermindering van het onderhuidse vet
Achtergrond.
Gebasseerd op de beschikbare literatuur is systematisch beoordeelt op de werkzaamheid en veiligheid van de procedures. Hieruit volgend heeft een klinische onderzoek over Cryostar het volgende gebleken:
Slimming.

Uit het klinische onderzoek van 16 onderzochte personen ervoeren 15 een significante omtreksverminding. Gemiddeld vertoonde deze groep een reductie van 4.70cm. Echografie toonde in het behandelde gebied een gemiddelde afname van 19% in onderhuids vetweefsel.

Slimming.

Uit het klinische onderzoek van 16 onderzochte personen ervoeren 15 een significante omtreksverminding. Gemiddeld vertoonde deze groep een reductie van 4.70cm. Echografie toonde in het behandelde gebied een gemiddelde afname van 19% in onderhuids vetweefsel.

Toning.
De resultaten toonden bij cellulite een vermindering van 50% aan zonder spanning, 36,6% vermindering met spanning op de benen en 100% verbetering in huidkwaliteit. Deze resultaten gaven aan hoeveel het uiterlijk cellulite was verminderd volgens de klinische observatiemethodologie.

Effectief.

Concluderend, de Cryostar is effectief gebleken voor het verbeteren van de kwaliteit van de huid, inclusief het verminderen van cellulite. De algehele omtrek van de onderzochte personen was verbeterd. Hoewel de Cryostar effectief is voor het verlagen van het onderhuidse vetgehalte, moet het niet worden gezien als een behandeling om af te vallen.

" Wij houden van Cryostar! Onze klanten houden er van! Verbazingwekkende comfortabele en niet-invasieve behandelingen die werken!"

W. Wagner, SKIN Amsterdam

Nr 1. Cryo
Technologie

APOPTOSE PROCES

Door het afwisselen van warme en koude temperaturen, creëert Cryostar een thermische schok. Dit veroorzaakt het apoptoseproces van vetcellen – een natuurlijke, gecontroleerde celdood. Omringende weefsels blijven behouden en zijn bestemd hiertegen. De cellulaire resten uit de vetcellen worden vervolgens door het lymfestelsel verwerkt en afgevoerd. De resultaten zijn bewezen, duidelijk en onmiddellijk, met een vermindering van gemiddeld 19% in de onderhuids vetlaag.