ANTWOORDEN

Veel Gestelde Vragen.

Is het veilig?
De machine is veilig en heeft verschillende markeringen en certificaten. De software is geschreven op basis van windows. Het koelingssysteem wordt gecontroleerd door een elektronische sensor in de kop van de machine, en weergegeven op het scherm. De CryoStar wordt reeds 6 jaar gebruikt in verschillende gedeelten van de wereld. De machine heeft ook een Europese CE markering.
Hoe werkt het?

Slimming: De behandeling duurt 34 minuten en wordt handmatig met een speciale massagetechniek gedaan. Een zone begint met 2 minuten warm, gevolgd door 13 minuten kou en eindigt met 2 minuten warm. Iedere behandeling bestaat uit twee zones. Het doel van de behandeling is om de temperatuur van de vetcellen voldoende te verlagen, om vet te bevriezen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Toning: Zeg gedag tegen Cellulite en een slappe huid. Koude temperaturen vernauwen de bloedaders wat zorgt voor de activatie en vorming van fibrolasten. Bij het bereiken van een temperatuur van 15 graden verwijden de aderen, omdat de huid weerstand gaat bieden aan de kou. De vasodilatie zorgt voor een verhoging van de bloedsomloop. Dit verhoogt de collageenproductie, wat bijvoorbeeld cellulite kapot maakt, en uw huid verbeterd. U blijft achter met een gladde (cellulite) vrije huid.

Wat zijn de voordelen?
Het grootste voordeel is dat naast het verliezen van hardnekkig vet, ook de huid verbetert. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar 87% van onze klanten beoordeelt de behandeling als goed of uitstekend. De verwachte resultaten zijn direct zichtbaar voor klanten, en verbeteren zich nog gedurende 2 na de behandeling.
Hoe voelt de behandeling?
Veel van onze klanten vergelijken het met een koude massage. De behandeling is pijnloos, maar je voelt het wel. Soms kan na een behandeling de huid nog een beetje rood zijn, maar dit trekt na enkele uren automatisch weg.
Hoe lang duurt een CryoStar sessie?
Dit is afhankelijk per lichaamsgedeelte, maar ongeveer tussen de 20 en 40 minuten.
Hoe vaak kan ik een CryoStar behandeling ondergaan?
Slimming (Vet Bevriezen) kan eens per 14 dagen. Het lymfesysteem moet voldoende tijd krijgen om alle afvalstoffen te kunnen verwijderen. Toning kan eens per 72 uur.
Wanneer kan ik geen behandeling ondergaan van de CryoStar?

De contra-indicaties van de CrySkin zijn o.a.:

  • Zwangere vrouwen.
  • Patiënten met ernstige ontstekingen en ernstige ziekten (kanker, leukemie, huidziekten e.d.).
  • Syndroom van Raynaud en cryoglobulinemia.

OPMERKING: Indien u twijfelt, raadpleeg dan aan uw behandelend arts, zodat u er zeker van bent dat de behandeling veilig ondergaan kan worden.

Hoe effectief is CryoStar?
87% van onze klanten vinden de behandeling goed of uitstekend.
Hoe veel lichaamsgedeeltes kunnen er gedaan worden per keer?
Er kan 1 groot gedeelte van het lichaam per keer gedaan worden (buik/benen/armen). De reden hiervoor is dat het lymfesysteem voldoende tijd nodig heeft om alle vetcellen af te voeren.
Tellen benen voor 1 of 2 gedeeltes?
Benen tellen als 1 gedeelte, er wordt 17 minuten op het linker en 17 minuten op het rechter been behandeld.
Wat moet ik meenemen?
Gemakkelijke kleding is prettig, maar niet verplicht.
Mag ik sporten voor/na een behandeling?
Vlak voor de behandeling sporten wordt afgeraden. Het lichaam heeft een verhoogde temperatuur, waardoor de kou minder goed aanslaat. Na de behandeling kan de dagelijkse routine worden voortgezet.
Mag ik eten voor een behandeling?
Vlak voor de behandeling wordt koolhydraatrijk eten afgeraden. Het lichaam heeft meer energie om tegen de kou in te gaan. Tot minimaal twee uur voor de behandeling alleen licht verteerbaar voedsel eten om het maximale uit de behandeling te halen. Na de behandeling mag wel weer gegeten worden.
Waarom wordt er gel gebruikt?
De Gel wordt gebruikt om de huid te beschermen tussen -30 en +60 graden. Na de behandeling geeft de therapeut aan welke producten je kunt blijven gebruiken voor het verbeteren van de huidkwaliteit.
Wanneer zie ik resultaat bij slimming?
Direct na de behandeling zie je al resultaat, echter heeft het lymfesysteem twee weken nodig om alle vetcellen af te voeren. Blijf daarom goed drinken in de twee weken tussen de behandeling voor het beste resultaat.
Is het resultaat blijvend?
Ja, vet bevriezen is blijvend als je op hetzelfde gewicht blijft, al is het normaal om na 6 maanden weer 1 à 2 behandelingen te ondergaan om het resultaat te waarborgen.
Kan ik mijn resultaat optimaliseren?
Drink in de twee weken na de behandeling iedere dag 2 liter water. Dit zorgt dat je lymfesysteem de vetcellen beter afvoeren.

Nr. 1 Cryo
Technologie

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Het volgende niveau voor je bedrijf is binnen bereik.