CRYOSTUDIO

Vet Bevriezen
Kasterlee

11 + 5 =

Look Good. Feel Great.

Bij Cryostudio in Kasterlee

Onzekerheid houden je vaak tegen om dingen te durven of te doen. We hebben allemaal van die onzekerheden die ons kunnen tegenhouden. Cryostar helpt je om die onzekerheden los te laten, zodat je er fantastisch uit kunt zien en je heerlijk in je vel kunt voelen.

Nr. 1 Cryo
Technologie

Klinische Onderzoeksresultaten
4.70”

Gemiddelde cm
omtrekvermindering.

100%
Vertoonde verbetering
in huidkwaliteit
19%
Vermindering van het onderhuidse vet.
Niet-invasief
Technologie Wat Werkt
Vorm Je Lichaam Waar Nodig.
Slim

Verlies centimeters omtrek met vet bevriezen. Tijdens CryoSlimming wordt de huid verwarmd en vervolgens snel afgekoeld. We raden gemiddeld 6 behandelingen aan voor het beste resultaat.

Tone

Verbeter de huidtextuur. Met CryoToning maken koude temperaturen de huid strakker, vermindering van cellulite en verbetering van de algehele textuur van de huid.

Tone

Verbeter de huidtextuur. Met CryoToning maken koude temperaturen de huid strakker, vermindering van cellulite en verbetering van de algehele textuur van de huid.

Lift

Verminder fijne lijntjes en rimpels. CryoFacial gebruikt koude temperaturen voor het verhogen van de bloedstroom en zuurstoftoevoer te stimuleren. Rimpels en poriën zijn minder zichtbaar en de huidelasticiteit verbetert. Een natuurlijke, niet-invasieve manier om er jonger en stralender uit te zien.

Wat Zeggen Klanten.

De behandeling met cryostar werkt echt en je wordt heel lief en empathisch behandeld. Betaalbare salon en je voelt je er gelijk thuis.

Nathalie

Tarieven

CryoSlimming – Vet bevriezen
1x €140 €75
5x €600
10x €1100

CryoToning – Anti-Cellulite
1x €110 €75
5x €450

Facial – Anti-Aging
1x €80 €60
5x €350